Home

 

 

 

Webmaster@headlight.nl

    

Nog meer tips

r0300662.jpgBoeren (voedingskussen)
Zo'n voedingskussen is (in mijn geval) ideaal. Niet alleen met eten geven, maar ook met boeren. Je kind zit met z'n kont op het kussen en met z'n bovenlijf tegen jou aan. Als je je rolstoel iets achterover kantelt, kan er zeer weinig gebeuren. Ik heb genoeg armfunctie om hem vast te houden nu hij nog relatief stil ligt. Hoe dat straks gaat als hij wat meer gaat bewegen, dat zal de tijd leren.0300870.jpg

Tv kijken (voedingskussen)
Tv kijken kan op deze manier ook heel goed. Beentjes op het kussen en lijfje tegen jou aan. Armen om hem heen en hij zit als een huis. 

0300869.jpg
Wandelen
En zo wandelen wij. Het is even wennen maar het lukt aardig. Natuurlijk ga ik altijd met iemand samen. Want hoe leuk dit er ook uitziet, het vergt wel enige kracht en stuurmanskunst. Langer dan tien minuten houd ik het (nog) niet vol. Toch is het genieten zo samen een eindje rijden.

 

fietsstoel.jpgDeze tip kreeg ik van Jan uit Groningen. Hij heeft een normaal fietsstoeltje op zijn rolstoel. Het kan ook nog gewoon op de fiets gebruikt worden. Dit kan dus pas wanneer je kind goed kan zitten.

Kinderwens en...? Evaringen en tips Bedenk ook... De derde partij Alles op een rijtje Laatste updates Forum Lees gastenboek Teken gastenboek Nog meer tips Eten geven Troosten Spelen met je kind Box op hoogte Rot momenten